Valikko Sulje

KAIHO vaalean roosa pyöreä virkattu matto 95 cm

105,00 

Toiveita ja haaveita – kaihoa ja kauniita muistoja. Niitä on tulvillaan tämä vaalean roosa virkattu matto. Vaalea roosa luo romanttista tunnelmaa arjen keskellä. Mattoa katsellessaan voi melkeinpä tuntea ruusun terälehtien tuoksun. On aistivinaan, kuinka kesäillan tunnelma väreilee ilmassa.

Vaalean roosa pyöreä virkattu matto sopii monenlaiseen kotiin ja tilaan. Ihanuus on halkaisijaltaan 95 cm. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Huolellinen ja laadukas työnjälki puolestaan takaa sen, että matto säilyy hyvänä pesusta toiseen. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Koko

95 cm, 125 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAIHO vaalean roosa pyöreä virkattu matto 95 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *