Valikko Sulje

HAVU tumman vihreä pyöreä virkattu matto 105 cm

129,00 

Ihastuttava tumma vihreä sopii kotiin kaikkina vuodenaikoina. Vihreä on raikas kesällä ja talvella. 

Mukavan kokoinen matto on halkaisijaltaan n. 105 cm. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Matot virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa on mahdollista saada myös toivekoossa! Voit ottaa yhteyttä yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta. Vastaamme aina pian. 🙂

1 varastossa

Tummanvihreä virkattu matto 100 cm. Havunvihreä raikastaa kotia ympäri vuoden. Klassinen mattomalli kestää aikaa ja sopii monenlaisiin suomalaisiin koteihin. Matto on laadukasta suomalaista käsityötä.

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Erityisen ihana tämä virkattu matto on myös joulun aikana kuusen alla. Tumma vihreä luo kauniin alustan kuusen vihreydelle. Ja mikä tärkeintä: putoavat neulaset eivät erotu häiritsevästi. 

 

Järjestysnro: 24