Valikko Sulje


HAVU tumman vihreä pyöreä virkattu matto 100 cm

109,00 

Ihastuttava tumma vihreä sopii kotiin kaikkina vuodenaikoina. Vihreä on raikas kesällä ja talvella. 

Mukavan kokoinen matto on halkaisijaltaan n. 100 cm. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Erityisen ihana tämä virkattu matto on myös joulun aikana kuusen alla. Tumma vihreä luo kauniin alustan kuusen vihreydelle. Ja mikä tärkeintä: putoavat neulaset eivät erotu häiritsevästi. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HAVU tumman vihreä pyöreä virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.