Valikko Sulje

HATTARA klassinen hennon roosa virkattu matto 100 cm

119,00 

Kuin perhosen siipi koskettaisi. Hennon roosa virkattu matto luo hyvää oloa ympärilleen pelkällä olemuksellaan. Se sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen tai vaikkapa pienen tytön huoneeseen. Puuvillainen matto on ihanan pehmoinen paljaiden varpaiden alla.

Pyöreä virkattu matto on halkaisijaltaan hieman alle 100 cm. (Tarkka mitta on 97-98 cm.) Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Pehmoinen olo muodostuu monesta tekijästä. Pehmeys tuntuu varpaissa ja hymyilynä poskipäissä. Löydät mistä tahansa hyvän, tavallisen ja toimivan maton. Mutta erityisyyttä et löydä mistä tahansa. Erityisyys syntyy ahkerissa käsissä. Ja siksi olemme me.

Klassikkomallistomme kasvaa ja laajenee matto kerrallaan. Perusmallimme on kestosuosikki eikä sitä saa muualta. Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HATTARA klassinen hennon roosa virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *