Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 120 cm

189,00 

Ihana luonnonvalkoinen pyöreä virkattu matto on pehmeä sekä väriltään että tuntuisuudeltaan. Matto on hyvä valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen. Pehmeä väri huokuu lempeyttä, joka ilahduttaa kaiken ikäisiä. Luonnonvalkoinen on lempeä värivaihtoehto vitivalkoisen ja beigen välillä. Ryhdikkyydessään matto on vailla vertaa.

Kivan kokoinen matto on halkaisijaltaan hieman reilu 120 cm. Maton materiaalina on laadukas puuvillainen trikookude, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on olemukseltaan napakka ja tukeva.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Suomalainen käsityö on aina arvovalinta. Siinä ei myöskään tunnu aika. Se kestää muodin vaihteluita ja sisustustyylin elämistä. Käsin tehty tuote luo kodin tuntua ajasta ja paikasta riippumatta. Käsityönä tehty matto on kestävimpiä sisustusratkaisuja, joita viisas kuluttaja saattaa tehdä.

Luonnonvalkoinen Vanilja-matto on pehmeä värinsä ja tuntuisuutensa puolensa. Niinpä se sopii moneen tilaan. Luonnonvalkoinen on lempeä värivaihtoehto vitivalkoisen ja beigen välillä. Klassikkomallia saa tilattuna myös omaan väritoiveeseen ja kokoon suunniteltuna. Yhteydenotto käy kätevästi Yhteystiedot-lomakkeen kautta.