Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 100 cm

119,00 

Ihana luonnonvalkoinen pyöreä virkattu matto halkaisijaltaan 100 cm. Luonnonvalkoinen on käytännöllinen vaihtoehto vitivalkoiselle. Se sointuu esimerkiksi puun sävyjen rinnalle kauniisti. Toisaalta se on pehmeä värikaveri myös voimakkaammille sävyille. Vaalea väri luo pehmeää tunnelmaa niin hyvin romanttiseen, runsaaseen kuin minimalistiseenkin ympäristöön.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

On onni löytää Vanilja virkattu matto, kun haluaa sisustaa romanttisesti. Luonnon vaalea väri taipuu kauniisti muiden sävyjen rinnalle ja luo pehmeän taustan sisustukseen.

Luonnonvalkoinen on kiitollinen värisävy, joka taipuu monenlaiseen sisustukseen. Eräs tärkeä luonnonvalkoisen etu on se, että ympäristö on hyvä sellaisenaan. Luonnonvalkoinen tekstiili soluttautuu vanhan sekaan luontevasti. Ei esimerkiksi tunnu siltä, että seinät ja katto on maalattava välittömästi…

Vanilja-maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.