Valikko Sulje

RUUSUTARHA virkattu matto vaaleanpunaisen ja vihreän väreissä 125 cm

199,00 

Haluaisitko sinäkin luoda hieman romanttista hohdetta kodin sisustukseen? Tämä lempeisiin väreihin sävytetty virkattu matto on sinulle kaunosielu, joka rakastat kukkia ja kevättä. Luonnollisen vihreä ja vaaleanpunainen yhdessä valkoisen kanssa ovat pettämätön väriyhdistelmä kodikkaaseen kotiin, jossa välittäminen, lämpö ja läheisyys ovat etusijalla.

Ruusutarha-matto on laadukasta suomalaista käsityötä. Maton väreinä ovat hento sammaleen vihreä, vaaleanpunainen ja valkoinen. Ihanuus on halkaisijaltaan 125 cm.

Onnistuneesta väriyhdistelmästä syntyneen maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ekologiseksi kuteen tekee se, että valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on luontoystävällinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Matolle suositellaan hienopesua.

1 varastossa

Maymay Design suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä virkattuja mattoja, joiden suunnittelussa innoittajana ja inspiraation lähteenä toimii suomalainen mielenmaisema ja ainutlaatuinen luonto. Intoa ja voimaa tekemiseen tuo se positiivinen vastaanotto, jonka Maymayn tuotteet ovat saaneet.

Tässä matossa inspiraation lähteenä on ollut hennossa tuulessa heiluvat suviruusut.