Valikko Sulje

POLKU beige-valkoinen virkattu matto 100 cm

119,00 

Raikas raitamatto. Valkoisen ja lempeän beigen sävyinen pyöreä virkattu matto on halkaisijaltaan 100 cm. Pehmeän neutraali väritys takaa sen, että matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin.

Maton materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ekopuuvillasta valmistetulle matolle suositellaan hienopesua. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Matto valmistetaan tilauspohjaisesti ja toimitetaan tilaajalle 14 vrk:n sisällä tilaushetkestä.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Virkatun maton materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Kuteen valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostuvat raaka-aineena käytettyjen kangastilkkujen väreistä.