Valikko Sulje

PELLAVA harmaan beige klassinen virkattu matto 120 cm

179,00 

Ihastuttava harmaan beige pyöreä virkattu matto halkaisijaltaan 120 cm. Pehmeän neutraali väritys takaa sen, että matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin. Jos epäröit värivaihtoehtojen välillä, pellavan beige on paras mahdollinen valinta. Sävy sopii kauniisti esimerkiksi puun sävyjen rinnalle.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

Klassinen mattomallimme on lippulaiva mallistossamme. Suunnittelun klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan kuteen väri muodostuu luontaisesti valmistuksessa käytettyjen kangastilkkujen väreistä.

Mattoa saa tilattuna myös toivekoossa. Ota rohkeasti yhteyttä yhteystiedot-lomakkeen kautta! Vastaamme aina pian. 🙂