Valikko Sulje

ORVOKKI liila pyöreä virkattu matto 100 cm

119,00 

”Orvokkini tummasilmä, kultasydän pieni. Katsot aina lempeästi kun käy luokses’ tieni…”

Ihastuttava orvokin värinen virkattu matto kaunistaa suomalaista kotia ympäri vuoden. Se sopii moneen tilaan kuten eteiseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai minne ikinä keksitkin sen sijoittaa.

Uniikin maton värinä on syvä tumma liila. Ihanuus on halkaisijaltaan hieman alle 100 cm. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30°C asteessa. Kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty. Matto on suomalaista käsityötä. Tuote virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Valitsemalla Maymayn virkatun maton kotiisi varmistat sen, ettei kotisi lattialla lepää lapsityönä valmistettu, ympäristöä kuluttavasta materiaalista tehty eikä kertakäyttöinen sisustustekstiili. Jokainen matto on tehty kestävästi, aikaa ja vaivaa säästämättä. Myös mallisuunnittelussa on paneuduttu siihen, että tuote kestää aikaa. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tätäkin mattoa katselee mielellään vuodesta toiseen oman kodin lattialla.