Valikko Sulje

TYKKY juutista virkattu pöytätabletti joulukattaukseen

42,50 

Juuttitekstiilillä loihdit ihastuttavan joulukattauksen. Juutti tuoksuu ja tuntuu jouluiselta. Luonnonmateriaali juutti sopii joulun värirunsauteen pehmeästi sekä värisävynsä että olomuotonsa puolesta. Jo yhdellä pöytätabletilla luo näyttävyyttä kattaukseen. Usealla tabletilla loihdit upean kattauksen isommallekin porukalle.

Juutista virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 37 cm.  Tabletin materiaalina on rouhean kaunis juutti, joka on ekologisuutensa ohella luja ja kestävä materiaali. Juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten usein likatahrojen paikallinen puhdistus riittää. Tabletille suositellaan käsinpesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Yhden tabletin toimitamme heti. Usean tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa riippuen tilattavien tablettien määrästä. Tuotteet virkataan käsityönä, joten tabletin läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Tuotetunnus (SKU): Juutti pöytätabletti-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Suomalaista designia, yksilöllinen virkattu kattaustekstiili. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina on luonnonmukainen juutti, joka on helppo huoltaa. Juutista käsin virkattu tuote pestään käsin laimeassa pesuliuoksessa. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TYKKY juutista virkattu pöytätabletti joulukattaukseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *