Valikko Sulje

HOPEA keskiharmaa klassinen virkattu matto 100 cm

119,00 

UUTUUS! Valikoimassa on nyt tuttu klassikko myös keskiharmaana vaihtoehtona. Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis keskiharmaa. Väriä voi myös kutsua hellittelynimellä hopea. 🥰 Ajaton harmaa korostaa kodin sisustusta ja luo tasapainoa värien keskelle. Toisaalta harmaa sopii silloinkin, kun värejä on vähän.

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 100 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Laadukas virkattu matto on omiaan aistikkuutta ja yksilöllisyyttä arvostavalle kodin sisustajalle. Klassiset mallit sopivat kaikkina vuodenaikoina ja eri tilanteissa. Ajattomat matot ovat täydennettävissä, ja perusmalliltaan identtisinä myös eri sävyt sopivat keskenään yhteen.

Mattoja on mahdollista tilata myös omassa toivekoossa. Varastossa ei voi pitää tarjolla kaikkia mahdollisia värejä ja kokoja, joten olemme joustavia räätälöimään mattoratkaisuja, jotka on parhaita juuri sinulle.