Valikko Sulje

HANKO virkattu matto hiekkarannan väreissä

145,00 

Hanko hiekkarantoineen lainaa värinsä tähän uniikkiin virkattuun mattoon. 

Tässä design-matossa Hangon hiekkarantojen hehkuva kesätunnelma toistuu kodissasi ainutlaatuisella tavalla. Uniikin maton väreinä ovat rantahiekan lämmin beige, meren aaltojen sininen ja heleän sinitaivaan vaalea sininen. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan 100 cm.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Se ei kiepu eikä kurttuile. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Matto virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Hangon kesäisen hiekkarannan tunnelma tulee kotiin Maymayn virkatun designmaton myötä. Onko sinulla ainutlaatuisia muistoja Suomen eteläisimmiltä rannoilta? Tai kiehtooko Hangon tunnelma muuten vain? Vai onko Hanko peräti kotikaupunkisi? Hangon hiekkarantojen hohto säilyy muistoissasi vuodesta toiseen, kun katselet sitä virkattuna mattona oman kotisi lattialla.