Valikko Sulje

PELLAVA beige virkattu pöytätabletti joulukattaukseen

42,50 

Käsintehty kattaustekstiili on hienostunut vaihtoehto joulukattaukseen. Tämä harmaan beige pöytätabletti on ilmeeltään uutta ja vanhaa yhdessä. Uuden ajan materiaali yhdistyneenä perinteiseen valmistustapaan tekee tekstiilistä jännittävän. 

Beige virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan n. 39 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana. Pöytätabletti luo yksinäänkin kauniin yksityiskohdan pöydän pikkuliinana. Kotimainen käsityö on mieleinen lahja, joka säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Postitamme 1-2 tablettia heti. Tilatessasi useampia tabletteja tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. Tabletit virkataan käsityönä, joten tuotteiden läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Tuotetunnus (SKU): harmaanbeige pöytätabletti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.