Valikko Sulje

AURA virkattu punainen pöytätabletti 38 cm

42,50 

Herkullisen punainen virkattu tabletti luo piristävän lisän kattaukseen – joko yksin tai yhdessä. Tabletit ovat myös mieluisia lahjoja.

Punainen virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 38 cm. Käsin tehtyjen tablettien avulla loihdit upean kattauksen eri vuodenaikoina. Toisaalta yksikin tabletti luo piristävän yksityiskohdan pöydän kattauksessa. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-2 tablettia postitamme heti. Tätä isommat erät toimitamme 1-2 viikon sisällä. Pöytätablettia saa tilattuna myös isommassa koossa. Yhteydenotto käy kätevästi tämän yhteystietolomakkeen avulla!

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Myös lahjaksi tekee mieli antaa käsin tehtyä. Ne tuntuvat jotenkin arvokkaammilta. Hyvä vaihtoehto voisi olla käsin virkattu perinteisen punainen pöytätabletti. Uudentyyppisestä materiaalista valmistettuna tabletti on perinteisestä vivahteestaan huolimatta uusi juttu, jollaista ei taatusti ole vielä kenelläkään entuudestaan.