Valikko Sulje

AURA virkattu punainen pannunalunen 23 cm

25,00 

Käsin virkattu pannunalunen luo perinteikästä joulutunnelmaa. Uudentyyppisestä materiaalista valmistettuna perinnetekstiili luo trendikkään twistin joulukotiin. Pannunalunen on myös mieleinen lahja, joka kulkee edullisesti perille vaikkapa kirjeenä!

Punainen virkattu pannunalunen on halkaisijaltaan 23 cm. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pannunaluselle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Aura-pannunalunen-3-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Maymay jatkaa suosittua Lumi-sarjaa virkatuilla pannunalusilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.