Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 130 cm

198,00 

Ihana luonnonvalkoinen pyöreä virkattu matto hieman suuremmassa koossa tarjolla. Kivan kokoinen matto on halkaisijaltaan hieman alle 130 cm. Pehmeä luonnonmateriaalista virkattu matto lisää asumisviihtyisyyttä. Se on miellyttävä paljaiden varpaiden alla ja se hiljentää ääniä.

Maton materiaalina on laadukas puuvillainen trikookude, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on olemukseltaan napakka ja tukeva.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Varasto loppu

Ihana luonnonvalkoinen pyöreä virkattu matto hieman suuremmassa koossa tarjolla. Pehmeä luonnonmateriaalista virkattu matto lisää viihtyisyyttä. Se on miellyttävä paljaiden varpaiden alla ja vähentää melua. Luonnonmateriaalista virkattu matto ei myöskään sähköisty ja se on helppo imuroida tai tuulettaa.

Maton materiaalina on laadukas puuvillainen trikookude, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Klassikkomallia saa tilattuna myös omaan väritoiveeseen ja kokoon suunniteltuna. Yhteydenotto käy kätevästi Yhteystiedot-lomakkeen kautta.