Valikko Sulje


TULPPAANI virkattu matto vihreän ja vaaleanpunaisen väreissä 125 cm

189,00 

Virkattu matto hehkuvissa tulppaanin sävyissä ihastuttaa kukkia ja kevättä rakastavaa kaunosielua. Luonnollisen vihreä ja vaaleanpunainen yhdessä valkoisen kanssa ovat pettämätön väriyhdistelmä kodikkaaseen kotiin, jossa välittäminen, lämpö ja läheisyys ovat etusijalla.

Tulppaani-matto on laadukasta suomalaista käsityötä, jonka väreissä kuvastuu hehkuva tulppaani. Maton väreinä ovat hento sammaleen vihreä, vaaleanpunainen ja valkoinen. Ihanuus on halkaisijaltaan 125 cm.

Onnistuneesta väriyhdistelmästä syntyneen maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Matolle suositellaan hienopesua.

Maymay Design suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä virkattuja mattoja, joiden suunnittelussa innoittajana ja inspiraation lähteenä toimii suomalainen mielenmaisema ja ainutlaatuinen luonto. Intoa ja voimaa tekemiseen tuo se positiivinen vastaanotto, jonka Maymayn tuotteet ovat saaneet.

Tässä matossa inspiraation lähteenä on ollut hennossa tuulessa heiluvat suviruusut, vaikka matto ristittiinkin tulppaaniksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TULPPAANI virkattu matto vihreän ja vaaleanpunaisen väreissä 125 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.