Valikko Sulje


TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 140 cm

199,00 

Vihdoinkin suurempi tumman harmaa pyöreä virkattu matto tarjolla! EDIT: Eikun sori – myyty. 🙂 Uutta laitetaan kun saadaan täydennystä varastoon.

Tämä komeus on halkaisijaltaan hieman alle 140 cm. Olemukseltaan matto on napakka ja tukeva – oikea kunnon matto! Ei pyöri jaloissa eikä rullaudu. Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvillainen trikookude. Kude on laadukas ja tasainen. Väri on kaunis tumma harmaa. Matto pestään konepesussa 40 asteessa.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Varasto loppu

Tämä virkattu matto on teräksinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Laadukkaasti kierrätysmateriaalista tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen tuhlaamatta tämän päivän luonnonvaroja.

Helppohoitoinen trikoomatto vaatii vain tavallisen konepesun kotona ja kevyen suoristelun. Siten matto sopii hyvin sellaiseenkin paikkaan, jossa matto likaantuu nopeasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *