Valikko Sulje


LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 130 cm

199,00 

Klassikko. Kaunis maidon valkoinen pyöreä virkattu matto. Mukavan kokoinen matto on halkaisijaltaan 130 cm. Maton materiaalina on pölyämätön polyester trikookude. Matto pestään helposti konepesussa 30 asteessa.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Matot virkataan käsityönä, joten tuotteen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Maymayn malliston eniten myydyin matto. Valkoiset matot ehtivät viipyä yleensä aika vähän aikaa verkkokaupassa tarjolla, joten kannattaa tarttua nopeasti tilaisuuteen. 🙂

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa valmista vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! 🙂 Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.