Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 150 cm

329,00 

Vihdoin täydennystä! Jälleen ylellisen iso musta matto saatavilla! Tämä ryhdikäs musta pyöreä virkattu matto peittää lattiaa juuri sopivasti isommassakin tilassa. Matto on halkaisijaltaan 150 cm. 

Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan lähes täysin pölyämätöntä 100 % polyesteria. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. 

Matossa käytetty kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämätuotantoa. Virkkaamalla mattoja osallistumme hiilijalanjäljen pienentämiseen, sillä käytämme materiaalia, joka on jo tuotettu maailmaan vaatetusteollisuutta varten. Ylimääräinen materiaali muuntuu ahkerissa käsissämme uniikeiksi matoiksi.

Varasto loppu

Maymayn oma, klassisen hillitty mattomalli kestää aikaa. Se ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan. Malli on uniikki, jota ei saa muualta kuin meiltä.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 150 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *