Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 140 cm

279,00 

Tyylikäs musta virkattu matto tuo ryhdikkyyttä sisustukseen. Vaaleassa ympäristössä musta luo kauniin kontrastin yksityiskohdille. Musta on värinä armelias kodissa, jossa eletään ja touhutaan. Musta matto ei hätkähdä nelijalkaistenkaan ystävien tassuttelusta.

Kookas matto on halkaisijaltaan 140 cm. Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan lähes täysin pölyämätöntä 100 % polyesteria. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Matossa käytetty kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämätuotantoa. Virkkaamalla mattoja osallistumme hiilijalanjäljen pienentämiseen. Käytämme materiaalia, joka on jo tuotettu maailmaan. Meitä varten ei tarvitse valmistaa mitään uutta. Maton suosittu malli on ainutlaatuinen, jota saa yksinoikeudella vain meiltä. 🙂

1 varastossa

Maymayn klassisen hillitty malli kestää aikaa. Se ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *