Valikko Sulje

KAARNA KEINUTUOLIN MATTO vaalean ruskea virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 185 cm

179,00 

Ihastuttava uutuus! Puun tuntua – melkeinpä tuoksua – tuo tullessaan luonnollisen värinen kattaustekstiili. Kaarna keinutuolin matto lainaa värinsä männyn kaarnaisesta kyljestä. Sävy sointuu kauniisti eri puupintoihin kodissa.

Tämä ekopuuvillasta virkattu napakka ja ryhdikäs vaalean ruskea virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 185 cm ja leveydeltään 38 cm. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta.

Tuolimaton materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tuolimatolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Materiaalinsa ansiosta keinumatto pysyy hyvin paikoillaan maalatullakin pinnalla.

Varasto loppu

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole helppoa löytää silmään sopivaa ja sisustukseen sointuvaa vaihtoehtoa.

Maymayn valikoimassa on nyt myös keinutuolin matto, jonka mallina on Maymayn klassikko. Matto sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAARNA KEINUTUOLIN MATTO vaalean ruskea virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 185 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *