Valikko Sulje

KAARNA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti 35 cm

35,00 

Puun tuntua – melkeinpä tuoksua – tuo tullessaan luonnollisen värinen kattaustekstiili. Kaarna pöytätabletti lainaa värinsä männyn kaarnaisesta kyljestä. Sävy sointuu kauniisti eri puupintoihin kodissa.

Vaaleanruskea virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 35 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana. Pöytätabletti sopii myös pöydälle pikkuliinaksi antamaan ilmettä sisustukseen.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Toimitusaikaa säätelee tilattujen tablettien määrä ja kuteen saatavuus. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja.

20 varastossa

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAARNA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti 35 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *