Valikko Sulje

HIEKKA beige klassinen virkattu matto 90 cm

99,00 

Ihana hiekan värinen pyöreä virkattu matto, joka on halkaisijaltaan 90 cm. Pehmeän neutraali väri on mutkaton valinta paikkaan, jossa kaivataan kotoisen kivaa mattoratkaisua. Beige matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Matot virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

1 varastossa

Nimikkotuote. Lippulaiva.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.